GJENKLANG

Ønsket om å utvikle min egen personlige stil, samtidig som jeg gikk gjennom en tøff periode i livet, resulterte i mitt første prosjekt. Det var ett høyst personlig prosjekt, der jeg med kameraet bearbeidet følelser og dokumenterte prosessen med å finne meg ett nytt, stabilt fotfeste.

IDENTITET - HVEM ER JEG NÅR DET YTRE ER BORTE? 
For det som nå begynner å bli en del år siden, begynte helsa mi å skrante. Med årene har jeg blitt gradvis sykere. Jeg har fått sykdommen ME.

Jeg kan ikke lenger være den som alltid stiller opp og støtter andre. Jeg må derimot be om, og ta imot hjelp. Jeg er ikke lenger forbundet med en vellykket karriere. Drømmer som før var innen rekkevidde, er nå blitt uoppnåelige.

Til slutt føltes det som om hele meg var blitt borte.


EGENVERD- TØR JEG Å VISE HVEM JEG ER? 
Men jeg var ikke blitt borte!
Gradvis ble jeg kjent med den jeg virkelig er, innerst inne. Den som alltid har vært der, men som har vært skjult av alle de ytre lagene. Det er fortsatt kamp. Ikke så mye mot sykdommen lengre, men med å vise verden hvem jeg er.

Disse bildene handler derfor også om min vei til å bli synlig. De handler om at jeg selv måtte anerkjenne min eksistens. At jeg måtte slutte å gjemme meg. Og at jeg gjennom dette kunne bli synlig som den jeg er, også for andre.